Så kom det første eksempel på at  produkterne virker som de skal.....

                              Skjoldbruskkirtel

Maj 2016)

Jeg har nu været igang med Vitamin -og mineral-produkterne i 1 1/2 måned. Det har virkelig hjulpet mig på flere måder. Jeg har de sidste 20 år haft en cyste i min skjoldbruskkirtel. Derudover har jeg døjet med kramper i mit spiserør. Jeg må sige, at efter jeg er startet med produktene, har jeg ikke haft en eneste krampe, og jeg kan se, at min cyste er svundet gevaldigt ind. Hilsen en tilfreds kunde : Mette:))

Blodværdier....Kolesterol-tal

8. Juli 2016)    

Jubiiii…. 😃 Jeg bliver nødt til at fortælle den gode nyhed jeg fik her til morgen. Min læge ringede for at give mig svar på mine blodværdier og siger: “Jeg ved ikke hvad der er sket med dig, men det er da helt utrolig det der er sket med din krop siden marts måned. Dit totale kolesteroltal, lå i marts på 7,5 (skal helst ligge på 5,0-5,2) og nu i juli ligger det på 5,4 !!??? -og dit HDL kolesterol (som beskytter mod hjerte/kar sygdomme) lå i marts på -0,79 (skal helst være over 1,55) og nu i juli - måler det 1,4!!!?????
En total bedring på over 30% !!, så jeg ved ikke hvad du har 
gjort?? “ 😕
Jeg skynder mig at fortælle lægen at det nok er produkterne med alle de gode vitaminer -og mineraler som er årsag til denne bedring. “Det lyder helt fantastisk” siger lægen -og det må jeg bare give ham ret i! 
Jeg startede med produkterne den 1. februar og efterfølgende på 28-dage- diæten der renser ud og “nulstiller” kroppens celler! Jeg er kommet på en rejse der vil vare livet ud!!….så tusind tak til min Upline Eva, der gav mig billetten til denne rejse. Hilsen en glad pige : Gretha:))

Pollenallergi.....

8. juni 2017)

 

Jeg blev diagnostiseret for POLLENALLERGI tilbage i 1984. Siden den gang har jeg brugt medicin fra tidlig forår til starten af efteråret. Mine symptomer udartet sig som kløende, rindende øjne, tæt i næse og hals, nogle dage med hovedpine samtidigt med at jeg var meget, meget træt. De fleste glæder sig til sommer og sol, men for mig var det lidt med blandende følelser, da jeg vidste hvad der ventede mig forud.

Jeg blev introduceret for nogle fantastiske vitaminer -og mineraler i foråret 2016,....måske i starten med en smule skepsis, men heldigvis var det min fornuft der "fangede den".....Siden første dag har jeg taget min morgen og aften-drink....som forøvrigt smager dejligt!....Efter en tid blev jeg også "overtalt" til at tage 28-dage-diæt for at få renset ud! Resultatet blev minus 10 kilo....og det gjorde at jeg fik masse af energi, ..."tømmermænderne" efter en fest, forsvant!!, ingen halsbrand mere....og til sidst men ikke mindst....jeg har IKKE brugt en eneste pille af min allergimedicin i 2017 endnu!!!!.... Jeg er simpelthen så taknemmelig for at jeg lod min kone "overtale" mig til at give mig selv en mulighed for at få en bedre livskvalitet.... Morgen og aften-drinken vil følge mig livet ud...ingen tvivl om det....: Bjarne:))