Produkterne indeholder:

B1.... (tiamin) er en vigtig komponent i energistofskiftet. Omdanner kulhydrater til glukose, som er vigtig for bl.a. hjerne, hjertet og muskel-funktionen

B2....er godt for hud, hår, negle og syn

B3....Niacin...omsætter proteiner, fedt og kulhydrater til energi i kroppen.

B6....Omdannelse og udnyttelse af protein og fedt samt dannelse af arvemateriale.

B12....Omsætter fedt og aminosyrer til protein, hvilket er vigtigt ved celledeling

C-vitamin....Har betydning for kroppens immunforsvar, der blandt andet kan beskytte mod virus og bakterier

E-vitamin.... hæmmer inflammation og kan beskytte mod lungebetændelse, styrker hår, hud og slimhinder. Den agerer som en effektiv antioxidant i kroppen og beskytter kroppen og hjernens fedtstoffer mod harskning.

FolinSyre.... er nødvendig for omsætningen af en række aminosyrer samt ved cellernes arvemateriale. Folinsyre har stor betydning for kroppens celledeling og for produktionen af røde blodlegemer. (de celler der transporterer ilt rundt i kroppen).

Kvinder der ønsker at blive GRAVIDE og måske har svært ved at blive det, bør tage et tilskud folinsyre, og fortsætte med det i mindst 3 måneder ind i graviditeten

Mor og barn

Kostfiber.... Sætter skub i fordøjelsen. På længere sigt har kostfibrene, gennem deres påvirkning  af kroppens fedt- og kulhydratstofskifte samt tarmens generelle funktion, positiv indflydelse på bl.a. kolesteroltallet og risikoen for at udvikle visse kræftformer. Flere undersøgelser viser, at en fiberrig kost medvirker til at forebygge hjertekarsygdommer.

         Gurkemeie - urten med "mirakelmolekylet"  Curcumin....

Gurkemeie kaldes ofte urten der virker mod alt. Dens medicinske virkning bl.a. som "naturlig cortison", er blevet anvendt i Indien, Kina og Indonesien i tusinder af år. 

 

Forskning har vist stor interesse for dens medicinske egenskaber, især for dets indhold af Curcumin.Urten indeholder 5 % af stoffet curcumin som bl.a.er en kraftig antioxidant og derudover anti-inflammatorisk. Hvis vi sammenligner curcumin med et andet kraftig antioxidant som findes i Ingefær, nemlig Zingeron, er curcumin 30 gange stærkere. Vores  Morgen-Drink,  indeholder denne fantastiske urt…det er Gurkemeie der giver den flotte gule farve til produktet, og 98 % af indholdet er ude i vores celler i løbet af 7 minutter

   Den Naturlige koffein - Guarana!

 Guarana planten.

Gennem vore mange kontakter med eliteidrætten, har vi opdaget at der findes mange spørgsmål vedr. doping relevance omkring virkningsstoffet koffein.

WADA (World-Anti-Doping-Agentur) traf en beslutning i september 2003, om at koffein, pr. 1. januar 2004, ikke skulle stå på listen over forbudte substanser. WADA's beslutning blev underskrevet af 193 lande i den såkaldte "Københavnererklæringen" og anerkendt som juridisk gyldig. 

Morgen-drinken indeholder det naturlige koffein, guarana som er bundet i taniner og har en høj tolerance. Årsagen til at producenten bruger guarana er fysologiske ; det stimulerer fedtstofskifte og glycogenlagrene, som er afgørende for udholdenhed. Via den bundede form mellem guarana og taniner reduceres den maksimale stigning af koffeinkonsentration i fohold til fri koffein som findes i kaffe, te og sodavand.

D-vitamin.... regulerer calciumkoncentrationen i blodet nøje. Den sikrer også den rigtige balance i immunsystemet, og menes knyttet til kroppens generelle energiniveau, blodsukkerregulering, samt til humøret. Enkelte studier dokumenterer desuden en potentiel evne til at forebygge visse kræftformer. D-vitaminet øger optagelsen fra tarmsystemet og er nødvendigt for knoglernes og tændernes omsætning af calcium og fosfat.

ZINK ....findes i alle kroppens celler og i alle kropsvæsker.
 Zink udgør en væsentlig bestanddel i mindst 200 af kroppens enzymer. Det er de enzymer, der blandt andet indgår i omsætningen af kulhydrat, protein og fedt.
Zink er også er vigtigt for optimal funktion af immunforsvar. Tilskud af zink har vist sig at have en positiv virkning på sårheling.
Gravide og ammende anbefales et øget indtag på henholdsvis 9 og 11 milligram pr. dag.

MANGAN.... aktiverer en lang række enzymer. Behovet for mangan er ikke kendt, men et indtag på 2,5 - 5,0 mg menes at være tilstrækkeligt til at dække alles daglige behov.
KROM....  hormonet insulin transporterer sukker fra blodet ind i kroppens muskel- og fedtceller. Her menes krom at indgå i stoffet "Glukose Tolerance Faktor", der fungerer som hjælpestof til insulin. Det vil sige, at krom skal hjælpe til at holde blodsukkeret nede. 
KOBBER....  indgår i mange enzymer, blandt andet dannelse af hormonet adrenalin samt visse enzymer, der har betydning for dannelsen af signalstofferne dopamin og noradrenalin i hjerne, nervevæv og binyrerne. Disse stoffer fungerer som signalstoffer fra nerveceller, når glat muskulatur i blodkarrenes vægge skal trække sig sammen som led i blodtryksreguleringen. Signalstofferne regulerer også stofskiftet under muskelarbejde, og sikrer at fedt og sukker kommer ud til de arbejdende muskler.

Magnesium.... har en afgørende betydning for muskelaktivitet, knoglesundhed, hukommelse, overblik og nervesystem. Magnesium har betydning for enzymer der aktiverer D-vitamin, indgår i immunforsvarets funktion og har en antioxidant virkning. Det er et overset mineral i relation til knoglesundheden, selv om det har en afgørende betydning for calciumbalancen. Næsten tre fjerdedele af det magnesium vi har i organismen, findes i knoglerne. Mange moderne mennesker mangler dette vigtige mineral i dag.

Selen.... er en af naturens kraftigste antioxidanter. Selen har bl.a. betydning for muskelfunktionen, immunforsvaret, cellefunktionen og spiller en rolle i aktiveringen af hormonet Thyroxin fra skjoldbruskkirtlen

Calcium.... Calcium udgør sammen magnesium og fosfor den faste substans i knoglerne. Det er derfor disse mineraler, der giver knoglevævet dets styrke. Derudover har calcium stor betydning for muskelsammentrækning, impuls-ledning i nerverne, størkning af blodet, blodtryk og måske vægtregulering.

Herudover fungerer calcium som 'budbringer' inde i kroppens celler.

Jern.... den vigtigste funktion er at udgøre den centrale enhed i hæmoglobinmolekylet i de røde blodlegemer. Jernet er ansvarlig for at ilten transporteres rundt i kroppen og er derfor livsvigtigt.

       Omega3 - vigtige funktioner 
for hjerte, hjerne og led...

Til kroppens muskler og celler

Aminosyrer.... er rig på essentielle aminosyrer som:  Leusin, Isoleusin, Lysin, Metionin, Threonin, Valin, Tryptophan og Phenylalanin . 

De essentielle aminosyrer tilføres vores krop gennem den mad vi spiser, da vores krop mangler det enzym der skal til for at danne aminosyrer.

6 kapsler hver dag, sikrer at vi får de livsnødvendige aminosyrer vores krop har brug for i hverdagen!

 Fiskeolier er såkaldte omega-3 fedtsyrer. Det er livsnødvendige fedtstoffer, og de skal tilføres udefra, dvs. med kosten og/eller som tilskud. 
Omega-3 antages at nedsætte risikoen for eller lindre mange sygdomme, især dem der involverer inflammation (betændelse og irritation).  Omega-3 er med til at lindre smerter, sænke blodtrykket samt reducere blodets fedtindhold. Omega-3 fedtsyren DHA udgør 20 procent af hjernens fedtstoffer og er vigtig både for hjernens opbygning og funktion, herunder.... humør og hukommelse. Omega3 er også vigtig for forplantningen og specielt vigtig for børn, da produktet bedrer indlæringsevnen .

Danske spisevaner giver os typisk 8-10 gange flere omega-6 end omega-3, fordi især færdigretter og halvfabrikata er fyldt med planteolie. Samtidig spiser vi færre fisk og dyr fra friland end tidligere. Ideelt set burde vi kun få 2-4 gange mere omega-6 end omega-3. Som følge heraf er typiske danske spisevaner inflammatoriske (fremmer betændelse), hvilket antages at forårsage eller forværre en række sygdomme og skavanker.

Sunde kostvaner retter op på kostens skæve forhold mellem omega-3 og omega-6, primært ved at spise flere fisk, flere naturlige fødevarer, samt holde igen med industriproducerede fødevarer af tvivlsom kvalitet. Det er desværre nødvendigt med en advarsel om at undgå harske fiskeolier, da harsk olie kan være direkte skadelig for kroppen.

Vores unikke produkt- er opløselig i vand, 35 dråber Omega3 + E, blandes i et glas vand - går direkte ud i blodbanen og giver en maksimal virkning på 1-2-3

D-Drink.....

Vores helbred påvirkes af mange toksiner/gifter. Bl.a. forurening, rygning, (også passiv) bilos, stråling m.m. Nogle af os har fortsat amalgam i vores tænder som kan "sive ud" i kroppen, der er sprøjtemidler og antibiotika i maden vi spiser, vi tager mediciner som vi ikke helt kender bivirkninger af m.m. Stoffer der er vandopløselige, vil kroppen selv skille sig af med, men kviksølv og kadium vil lagres i vores krop. Symptomerne vi kan få af dette er:

 

 1. Træthed

 2. Dårlig koncentration

 3. Mulig overvægt

 4. Dårligere bevægelighed

 5. Uren hud

 

Produktet indeholder: Broccoli, Artiskokk, Zink, Krom, Selen,

Molybden, Spirulina, Chlorella, Ramsløg, Curcumin, (fra gurkemeje)

Ingefær, Maritistel, Cholin. (bidrager til normal leverfunktion)

Efter 14 dage DETOX vil du mest sandsynligt mærke at du bliver mere energisk, lettere i kroppen og måske fåre en meget bedre nattesøvn!

Munogen....et nyt unikt kosttilskud....

Tag 2 kapsler daglig, og efter nogle dage vil du vil føle energien vokse og  koncentrationen bliver bedre. 

 1. Mindsker indre stress

 2. Udvider, renser og øger blodkarets elasticitet

 3. Modvirker plaques og blodpropper

 4. Modvirker åreknuder

 5. Regulerer blodtryk og kolesterol

 6. Øger iltning til blodet

 7. Præstationsfremmende

 8. Anti aldring

 9. Modvirker infektioner

 10. Forlænger livet

Produktet indeholder: Nitrogenoxid, (øger blodtilførsel og oxygen til cellerne / hjælper cellerne til at kommunikere med hinanden) B-vitaminer

aminosyrer, folsyre.

- Specielt til os over 40 år

- Kvinder hormonelt / overgangsalder

- Inaktive

- Rygere

- Har en hjertesygdom

- Diabetikere

- Overvægtige

Alle kan have nytte af produktet....

Zellschuts Antioxy.... beskytter dine celler

 • Understøtter kroppen eget immunsystem

 • Med citrus ekstrat rig på naturlige bioflavonoider, vitamin C, provitamin A og sporstoffet selen

 • Hurtigere og større absorption af fedtopløseligt vitamin E og provitamin A i en vandopløselig, let absorberende formular

 • NTC: målet er en så høj som mulig næringsstofabsorption (Næring Til Cellerne)

 • Fantastisk smag (endnu bedre frisk og frugtagtig smag af appelsiner fra Florida) ! 

 • Uden emulgatorer

Produktet indeholder:  Provitamin A, vitamin C og E samt sporstoffet Selen. 

50 mg Bioflavonoider der giver en antiinflammatorisk effekt og histamin virkning. 

PowerCocktail Junior...smager af æble/appelsin

Skærmbillede_2018-10-23_14.28.55.png

Nyhed!! 

 •  En speciel kombination af mineraler, herunder kalcium der understøtter den normale udvikling af knogler og tænder.

 • En kombination af vitaminer, herunder D-vitamin der understøtter  den normale opretholdelse af  muskler og knogler.

 • Understøtter kroppens eget immunsystem

Med PowerCoctail Junior får dit barn alle fordele af de bedste ekstrakter fra frugter, grøntsager, krydderier og urter.
 

Gør dit barn klar til dagligdagens udfordringer! 

Produktet indeholder:  Inulin, (praktiske opløselige fibre der fremmer fordøjelsessystemets sundhed),

11 vitaminer, Provitamin A og mineraler. Økologisk Stevia.

Det der gør vores produkter så godt for vores krop, er det ernæringssystem de er er lavet efter, der gør at  produkterne er opløselig i vand og behøver ikke blive misseleret i mavesækken, hvor vi som regel mister det meste af ernæringseffekten af det vi indtager. Alle mennesker -unge, raske, syge og gamle, får den samme mulighed til at optage den samme ernæring. Dette er unikt -og gør at 98% af alle vitaminer -og mineraler når ud til vores 70 milliarder celler i løbet af 7 minutter. Vores producent har mange patenter på denne teknologi.